ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Οπαδοί έριξαν ομοϊδεάτη τους στο κενό

Οπαδοί έριξαν ομοϊδεάτη τους στο κενό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο οπαδός της Μπελγράνο, Εμανουέλ Μπάλμπο, τον οποίον έριξαν από την εξέδρα στο κενό άλλοι ομοϊδεάτες του. (videos)

Ο κύκλος βίας στην Αργεντινή είναι ατέρμων και μία ακόμη "μαύρη σελίδα" γράφτηκε το Σάββατο στο "κλάσικο" της Κόρδοβα, ανάμεσα στην Μπελγράνο και την Ταγιέρες.

Μετά από σύγχυση στην εξέδρα της πρώτης, οπαδοί αυτής πέταξαν έναν εξ' αυτών, τον Εμανουέλ Μπάλμπο, στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κώμα και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή, ο άτυχος 22χρονος οπαδός της Μπελγράνο εντόπισε στη συγκεκριμένη εξέδρα "Sapo", έναν οπαδό ο οποίος είχε συμμετοχή σε μια συμπλοκή του 2012, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αδερφός του, Αγουστίν Μπάλμπο.

Μόλις τον εντόπισε, κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Τότε, ο ίδιος όπως κι άλλοι γύρω του άρχισαν να φωνάζουν ότι ο Εμανουέλ Μπάλμπο είχε τατουάζ με το σήμα της Ταγιέρες στο μπράτσο του (ψευδώς, για να αποφύγει την επίθεση) με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση και στο τέλος να ριφθεί βιαίως από την εξέδρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ VIDEOS:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ