ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Μέσι θα σταματήσει τη μπάλα... "Λεπρός"

Ο Μέσι θα σταματήσει τη μπάλα... "Λεπρός"
Μέσι Χάιντσε

Σύμφωνα με τον Γκάμπριελ Χάιντσε ο Λιονέλ Μέσι θα σταματήσει την μπάλα στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Δηλαδή στην Νιούελς (ή αλλιώς στους "Λεπρούς").

Μπορεί η καριέρα του Μέσι να έχει ταυτιστεί με την Μπαρτσελόνα, όμως ο Αργεντινός άσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του και την ομάδα της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Από το 1995 μέχρι και το 2000 βρέθηκε στις ακαδημίες της, όμως σε ηλικία 11 ετών διαγνώστηκε με ορμονικό πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η μεταγραφή του στην Ρίβερ Πλέιτ.

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε. Η Μπαρτσελόνα τον πήρε στις ακαδημίες της, πλήρωσε για τη θεραπεία και πλέον ο Μέσι αποτελεί, ίσως, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Θα τελειώσει... "Λεπρός"

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι στην Αλμπισελέστε, Γκάμπριελ Χάιντσε, εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο άσος της Μπαρτσελόνα θα κλείσει την καριέρα του στην Νιούελς.

"Θα σταματήσει στην Νιούελς, δεν υπάρχει λόγος για τον πείσω για τίποτα, καθώς δεν βλέπω να φορά φανέλα άλλης ομάδας στην Αργεντινή. Εδώ θα σταματήσει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είχα παίξει λίγα ματς μόνο στην Αργεντινή και ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα σταματήσω εδώ το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία δυο χρόνια, όμως, τα πέρασα στους "Λεπρούς" και μπορώ να πω πως ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου".

Ο Χάιντσε κρέμασε τα παπούτσια του στην Νιούελς σε ηλικία 36 ετών, κατακτώντας μάλιστα το Torneo Final.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ