ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Τέβες επισκέφτηκε τον Αμ στο νοσοκομείο

Ο Τέβες επισκέφτηκε τον Αμ στο νοσοκομείο
© INSTAGRAM/TURCOHAM

Ο Κάρλος Τέβες επισκέφτηκε τον Εσέκιελ Αμ, προκειμένου να εκφράσει τη μεταμέλεια του για τον τραυματισμό που του προξένησε. Δεν κρατά κακία ο αμυντικός της Αρχεντίνος.

Η ποδοσφαιρική Αργεντινή συγκλονίστηκε από το σκληρό μαρκάρισμα του Κάρλος Τέβες στον Εσέκιελ Αμ, στη διάρκεια του παιχνιδιού Αρχεντίνιος Τζούνιορς - Μπόκα Τζούνιορς 0-3, το Σάββατο (19/9). Ο αμυντικός των γηπεδούχων υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και εγχειρίστηκε την Κυριακή (20/9), ενώ ο σούπερ σταρ των "χεϊνέζες" γνώρισε την κατακραυγή από τον Τύπο και τους φιλάθλους.

Η αργεντινική ομοσπονδία εξέτασε το βίντεο και απεφάνθη ότι δεν προκύπτει λόγος τιμωρίας του Τέβες, ωστόσο εκείνος προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις, εξέφρασε δημόσια τη στεναχώρια του για το συμβάν.

"Είμαι λυπημένος γιατί δεν ήθελα να του προξενήσω κακό. Ποτέ δεν έχω βλάψει κάποιον, μου συνέβη για πρώτη φορά. Τώρα θα πάω να τον δω και να του ζητήσω συγνώμη" δήλωσε ο Τέβες.

Ο 32χρονος επιθετικός έκανε πράξη τα λεγόμενα του και επισκέφτηκε τον Αμ στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και ζήτησε συγνώμη για το μαρκάρισμα του. Ο Αμ αποδέχτηκε την απολογία του Τέβες και φωτογραφήθηκαν μαζί, στο δωμάτιο του αμυντικού της Αρχεντίνος.

"Καρλίτο, σε ευχαριστώ για την επίσκεψη" τόνισε ο Αμ στον Τέβες και συμπλήρωσε ότι δεν του προσάπτει δόλο στο μάρκαρισμα του.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ