ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Ο Τέβες αποφάσισε να επιστρέψει στη Μπόκα Τζούνιορς"

"Ο Τέβες αποφάσισε να επιστρέψει στη Μπόκα Τζούνιορς"

Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Αντζελίτσι, αποκάλυψε ότι ο Κάρλος Τέβες έχει πάρει οριστική απόφαση να επιστρέψει στους "χενέιζες" και αναζητεί φόρμουλα για να φύγει από τη Γιουβέντους.

Ο Κάρλος Τέβες "κάνει παπάδες" και τη φετινή σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ και αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας) όμως είναι πολύ πιθανό σε μερικούς μήνες από τώρα να χρειαστούν οι πρωταθλητές Ιταλίας να ξεκινήσουν το ψάξιμο για τον διάδοχό του.

Τουλάχιστον με βάση όσα υποστήριξε εσχάτως σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Αντζελίτσι, ο οποίος αποκάλυψε πως ο "Απάτσε" του εκμυστηρεύτηκε πως θα γυρίσει 100% στην ομάδα που τον ανέδειξε και πως προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τους Τορινέζους για να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

"Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο Τέβες αποφάσισε να επιστρέψει και μου το εμπιστεύτηκε πέρυσι, έχει όμως και συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.

Ξέρει πως η Μπόκα είναι έτοιμη να τον υποδεχτεί αλλά είναι απαραίτητο να λύσει το συμβόλαιό του με τους μπιανκονέρι", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα, και πρόσθεσε:

"Χρειάζεται να περιμένουμε, ο παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του η οποία έχει αυτή τη στιγμή τα δικαιώματά του. Εμείς είμαστε κοντά στο να οριστικοποιήσουμε την επιστροφή του Τέβες.

Δεν μας ενδιαφέρει εάν τα χρήματα θα τα βάλει ο Μάκρι, ο Σιόλι ή ο Μάσσα (οι υποψήφιοι για την προεδρία του συλλόγου). Εγώ θέλω ο Κάρλος να παίξει στη Μπόκα".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ