ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Τεόφιλο Γκουτιέρες "έβαλε φωτιά" στο "La Bombonera"

Ο Τεόφιλο Γκουτιέρες "έβαλε φωτιά" στο "La Bombonera"

Ο δηλωμένος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ και πρώην παίκτης της, Τεόφιλο Γκουτιέρες, σκόραρε με τη Ροσάριο Σεντράλ στο "La Bombonera" απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς και προκάλεσε με τους πανηγυρισμούς του. (video)

Την παραμονή της αναμέτρησης του "La Bombonera" ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ροσάριο Σεντράλ, ο Κολομβιανός επιθετικός της "κανάγια", Τεόφιλο Γκουτιέρες, όχι μόνο δεν απαρνήθηκε το "μιγιονάριο" παρελθόν του αλλά φρόντισε να εκδηλώσει και τις πεποιθήσεις του:

"Είμαι οπαδός της Ρίβερ και απέναντι στην Μπόκα θα δώσω τα πάντα". Ο Γκουτιέρες βρήκε δίχτυα στο 21ο λεπτό, νικώντας με πλασέ τον Γκιγιέρμο Σάρα διαμορφώνοντας το 1-1, αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο Τεόφιλο "έβαλε φωτιά" στο "La Bombonera" με τον πανηγυρισμό του καθώς με την κίνηση του χεριού διέγραψε μια νοητή διαγώνια γραμμή, όπως η εμφάνιση της Ρίβερ Πλέιτ, την οποία φόρεσε από το 2013 έως το 2015, ενώ έκλεισε και τη μύτη αναφερόμενος στο περιστατικό στο ίδιο γήπεδο στις 14 Μαΐου του 2015.

Τότε η ρεβάνς για τα ημιτελικά των "16" του Copa Libertadores, Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ, διεκόπη στο ημίχρονο διότι οι παίκτες των φιλοξενούμενων δέχτηκαν επίθεση με σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές των "μιγιονάριος" να νοσηλευτούν, ενώ τους "σενέισες" να γνωρίζουν την τιμωρία αποκλεισμού από τη διοργάνωση.

Η προκλητική συμπεριφορά του Γκουτιέρες, είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες της Μπόκα να κινηθούν εναντίον του κι εν τέλει να αποβληθεί τόσο ο Κολομβιανός, όσο και ο Σεντουριόν από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ, τον πανηγυρισμό του Τεόφιλο Γκουτιέρες, αλλά και τις συμπλοκές των παικτών των Μπόκα Τζούνιορς και Ροσάριο Σεντράλ:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ