ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σιμεόνε γι' αυτούς που δεν πίστεψαν στον Μέσι

Atletico de Madrid head coach Diego Pablo Simeone plays with a ball during a training session ahead of Wednesday's Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico de Madrid head coach Diego Pablo Simeone plays with a ball during a training session ahead of Wednesday's Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Η Ατλέτικο ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα και ο τεχνικός των "κολτσονέρος", Ντιέγκο Σιμεόνε, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του "αστέρα" των "μπλαουγκράνα", Λιονέλ Μέσι, για την πρόκριση της εθνικής Αργεντινής.

Η εθνική Αργεντινής προκρίθηκε χάρη στο χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι στο Κίτο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, σχεδιάζει τους πιθανούς τρόπους για να μπλοκάρει τον συμπατριώτη του "αστέρα" της Μπαρτσελόνα στο ματς ( live η εξέλιξη από το Sport24.gr) των "κολτσονέρος" με τους "μπλαουγκράνα" (14/10, 21:45) στο "Wanda Metropolitano" για την 8η αγωνιστική της La Liga, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να υποκλιθεί στο ταλέντο του "Pulga".

"Είδα το ματς, το έζησα με ηρεμία, ήξερα ότι θα πήγαινε καλά. Ο Μέσι είχε τη νύχτα που όλοι οι Αργεντινοί ήθελαν και του ζητούσαν. Για κάποιους που δεν πίστευαν σε αυτόν, έδειξε ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου", υποστήριξε ο "Τσόλο".

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ