ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σαμπαόλι ρίχνει "βόμβα" με Ντιμπάλα και Ικάρντι

Ο Σαμπαόλι ρίχνει "βόμβα" με Ντιμπάλα και Ικάρντι
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι έμειναν εκτός αποστολής για τα φιλικά παιχνίδια της Αργεντινής με Ιταλία και Ισπανία, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να δηλώνει ότι ίσως μείνουν και εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να αφήσει εκτός αποστολής για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τους Πάολο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός επιλογών για τα φιλικά παιχνίδια με Ιταλία (23/03) και Ισπανία (27/03) ενόψει της προετοιμασίας για τα γήπεδα της Ρωσίας, με τις θέσεις τους να παίρνουν οι Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς και Λαουτάρο Μαρτίνες της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Στις δηλώσεις του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Ιταλία, ο 58χρονος τεχνικός δήλωσε για τους δύο ηγέτες της Γιουβέντους και της Ίντερ: "Θα είναι δύσκολο για τον Ντιμπάλα να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν μπορέσαμε να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αργεντινής και τώρα σκεφτόμαστε αν είναι προτιμότερο να καλέσουμε άλλους παίκτες ή αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον Πάουλο ώστε να βελτιωθεί".

"Όσον αφορά τον Ικάρντι, η κατάστασή του είναι παρόμοια με του Πάουλο. Οι εμφανίσεις του με την Ίντερ σε σχέση με τις εμφανίσεις του με την εθνική μας δεν είναι ίδιες. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να δουλέψει σκληρότερα. Αλλά δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Ίσως ο χρόνος προσαρμογής του να μην είναι σύντομος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τους αποκλείσω, αλλά προτεραιότητά μου αποτελεί η τωρινή κατάσταση των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Ο Σαμπαόλι αναφέρθηκε και στον αρχηγό της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι. "Αν ο Λιονέλ είναι σύμφωνος μ' αυτό, η ομάδα θα είναι στα χέρια του. Θα είναι περισσότερο ομάδα του Μέσι παρά δική μου" , κατέληξε και πρόσθεσε πως η Αργεντινή αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, 32 χρόνια μετά από την τελευταία κατάκτηση, στα γήπεδα του Μεξικού το 1986.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ