ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σαμπαόλι πήγε μόνος του στην προπόνηση γιατί δεν γνώριζε ότι άλλαξε ώρα

Ο Σαμπαόλι πήγε μόνος του στην προπόνηση γιατί δεν γνώριζε ότι άλλαξε ώρα
AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Χόρχε Σαμπάολι πήγε στην προπόνηση της Αργεντινής το πρωί της Δευτέρας, όμως ήταν μόνος του γιατί το πρόγραμμα είχε αλλάξει ώρα και δεν είχε ενημερωθεί.

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο "στρατόπεδο" της Αργεντινής, τα οποία δείχνουν την κρίση στις τάξεις της ομάδας, στη χειρότερη δυνατή στιγμή.

Μετά από την ισοπαλία 1-1 που έφερε με την Ισλανδία και την αναταραχή που ακολούθησε, τα ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι τη Δευτέρα σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο ερασιτεχνισμού που υποδεικνύει την κατάσταση της εθνικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χόρχε Σαμπαόλι βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Μπρονίτσι όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους, μόνο που όπως αποδείχθηκε, ήταν το μοναδικό μέλος της ομάδας που βρέθηκε εκεί. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν παραμείνει πίσω στο ξενοδοχείο, αφού η προπόνηση είχε αλλάξει ώρα και είχαν ειδοποιηθεί σχετικά.

Ουδείς από τους αρμοδίους της ομοσπονδίας, όμως, ή και από τους παίκτες δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Κροατία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ