ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σαμπαόλι ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την Εθνική Αργεντινής

FILE - In this Nov. 17, 2015, file photo, Chilean soccer team coach Jorge Sampaoli gestures to his players during a FIFA World Cup qualifying soccer match between Uruguay and Chile in Montevideo. Sampaoli is now coach for Spain's Sevilla and the team's recent performances have raised concerns just ahead of the team's decisive Champions League match against Leicester on Tuesday March 14, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano, File)
Σαμπαόλι AP

Είναι η πρώτη φορά που ο Χόρχε Σαμπαόλι μίλησε ανοιχτά για την Εθνική Αργεντινής. Ο 57χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, κάτι που ήταν "το όνειρό μου".

Ο Χόρχε Σαμπαόλι ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αργεντινής. Σε συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός προπονητής της Σεβίλλης υποστήριξε ότι ήταν το όνειρό του να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο 57χρονος προπονητής ανέφερε: " Ήταν το όνειρό μου. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την προοπτική, ακόμα και αν εγκαταλείπω την Ευρώπη". Επεσήμανε ότι τώρα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ομοσπονδία της Αργεντινής.

"Απομένει να τα βρουν οι δύο πλευρές, αφού έχω συμβόλαιο στη Σεβίλλη. Αυτό θα γίνει μετά τον αγώνα με την Οσασούνα. Ελπίζω να το γιορτάσουμε, γιατί για 30 αγωνιστικές παλεύαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τερματίσαμε πίσω από τρεις μεγάλους".

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής θα προσλάβει τον Σαμπαόλι, δίνοντας στους Ανδαλουσιάνους το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε οργισμένος για τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ότι αρνήθηκε να κοουτσάρει τη Σεβίλλη στο τελευταίο ματς, με την Οσασούνα.

(AP Photo/Victor R. Caivano, File)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ