ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Ο Μέσι θα επιστρέψει στην Εθνική"

"Ο Μέσι θα επιστρέψει στην Εθνική"
Μέσι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιστροφή του Μέσι στην "αλμπισελέστε".

Ο νέος τεχνικός της Αργεντινής, Εντγκάρδο Μπάουσα, μετά τη συνάντηση που είχε στην Ισπανία με τον Μέσι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του Αργεντινού μέσου στην "αλμπισελέστε".

Μάλιστα δεν αποκλείεται και στην διάρκεια της Παρασκευής να ανακοινώσει της κλήσεις του για τα πρώτα ματς των προκριματικών συμπεριλαμβάνοντας τον Μέσι.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της "AS" αναφέρει:

"Ο Μέσι επιστρέφει και θα συνεχίσει να παίζει με την Εθνική Αργεντινής. Ο Μπάουσα ο οποίος ταξίδεψε στην Βαρκελώνη επέστρεψε στην Αργεντινή και το απόγευμα θα ανακοινώσει την επιστροφή του. Όταν θα γίνουν γνωστές οι κλήσεις για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Κατά την άφιξη του στην Αργεντινή ο Εντγκάρδο Μπάουσα εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος και τόνισε ότι ο Μέσι θα επιστρέψει καθώς είδε ότι ήταν πρόθυμος να επιστρέψει μετά την παραίτηση του τον Ιούνιο: "Είδα ότι είναι πρόθυμος αλλά δεν θέλω να προκαταβάλλω τίποτα. Σήμερα το μεσημέρι θα μιλήσουμε και πάλι στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουμε τη λίστα".

Ο Μπάουσα επέστρεψε σήμερα το πρωί και αργότερα θα δώσει τη λίστα για τα δυο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ουρουγουάη την 1 Σεπτέμβρη και με τη Βενεζουέλα στις 6. Θα είναι τα πρώτα παιχνίδια του Μπάουσα στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής με τον τεχνικό της "αλμπισέλεστε" να σημειώνει επίσης ότι χωρίς αμφιβολία ο Μέσι θέλει να επιστρέψει".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ