ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Μέσι κινδυνεύει να πάθει... "Κοντονή"!

Ο Μέσι κινδυνεύει να πάθει... "Κοντονή"!
Μέσι

Η "ΕΠΟ" της Αργεντινής βρίσκεται σε κόντρα με τον αντίστοιχο "Κοντονή" της χώρας και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομάδα με αποβολή από το Copa America!

Μία απόφαση από την κυβέρνηση της Αργεντινής ( με την βοήθεια επιθεωρητών ) έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ποδόσφαιρο της χώρας. Αυτό γιατί έχει σκοπό να καθυστερήσει για 90 ημέρες τις εκλογές στην AFA ( Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αργεντινής ) που είναι προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου και για άλλες 90 αργότερα, καθώς υπάρχουν υποψίες κακοδιαχείρισης χρηματικών ποσών και άλλων περίεργων υποθέσεων.

Για το γεγονός αυτό υπάρχει συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών έτσι ώστε να βρεθεί λύση. Αν δεν συμβεί αυτό; Τότε είναι πιθανό η FIFA να απειλήσει με... έξοδο την Ομοσπονδία από τις διοργανώσεις της στην Λατινική Αμερική και όχι μόνο και κατ επέκταση τους συλλόγους.

"Είναι φανερή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας", λένε από την AFA που έχουν σκοπό να φτάσουν μέχρι τα άκρα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι έτοιμος να καλέσει πίσω την εθνική ομάδα της Αργεντινής από την προετοιμασίας της στις ΗΠΑ, για το Copa America, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτό που έγινε πριν λίγους μήνες μεταξύ ΕΠΟ - Κοντονή - FIFA - UEFA. Θυμίζουμε πως η FIFA έχει αποβάλει για αντίστοιχα γεγονότα τις Ομοσπονδίες της Νιγηρίας, του Καμερούν και της Ινδονησίας.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες πάντως θα έχουμε εξελίξεις με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ετοιμάζει ταξίδι στην Αργεντινή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ