ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Μαραντόνα έμαθε στον Μέσι να εκτελεί φάουλ

Ο Μαραντόνα έμαθε στον Μέσι να εκτελεί φάουλ

Ο πρώην γυμναστής της εθνικής Αργεντινής, Φερνάντο Σιγνορίνι, αποκάλυψε ένα ανέκδοτο περιστατικό του 2009, στο οποίο ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιέγκο Μαραντόνα, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα εκτέλεσης φάουλ στον Λιονέλ Μέσι.

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι συνυπήρξαν στην εθνική Αργεντινής. Ωστόσο, ο πρώην γυμναστής της "αλμπισελέστε", Φερνάντο Σιγνορίνι, αποκάλυψε ότι σε ένα φιλικό με τη Γαλλία, το 2009, ο Ντιέγκο δίδαξε την τεχνική της εκτέλεσης φάουλ, στον Λιονέλ.

"Όλα έγιναν το Φλεβάρη του 2009, όταν η Αργεντινή έπαιζε ένα φιλικό με τη Γαλλία. Την παραμονή του φιλικού, είχαμε προπόνηση στη Μασσαλία. Μετά το πέρας της, οι Μαστσεράνο, Τέβες και Μέσι ζήτησαν να μείνουν για να προπονηθούν λίγο ακόμη. Ο Μαραντόνα το δέχθηκε, κι έμεινε στο γήπεδο με τους τρεις παίκτες.

Τότε, ο Μαραντόνα λέει στον Μέσι: Λεΐτο, έλα εδώ στον μπαμπά. Βάλε την μπάλα εδώ κι άκουσέ με καλά. Μην την βγάζεις τόσο γρήγορα από το πόδι γιατί εκείνη δεν ξέρει τι θέλεις. Μετά, τη χάιδεψε με το αριστερό πόδι και την έστειλε στη γωνία, τινάζοντας τα δίχτυα, μπροστά στο θαυμασμό του Μέσι. Γι' αυτούς που μιλούν για ζήλια του Ντιέγκο, ποια ζήλια; Ήταν ανοικτός στον κόσμο της γνώσης", υποστήριξε ο Φερνάντο Σιγνορίνι στο βιβλίο που κυκλοφορεί με τον τίτλο: "Fútbol llamado a la rebelión. La deshumanización del deporte"

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ