ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο "Λόκο" των 19 ομάδων και 700 παιχνιδιών

Ο "Λόκο" των 19 ομάδων και 700 παιχνιδιών
INTIME SPORTS

Ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός του Άρη, Λόκο Αμπρέου, έφτασε τις 700 συμμετοχές στην καριέρα του, σε συνολικά 19 ομάδες.

Η αναμέτρηση της Ροσάριο Σεντράλ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς ήταν ιστορικής σημασίας για τον Ουρουγουανό επιθετικό της πρώτης, όχι μόνο γιατί είδε την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Αργεντινής αλλά γιατί έφτασε τις 700 συμμετοχές συνολικά στην καριέρα του, φορώντας τις φανέλες 19 διαφορετικών συλλόγων.

"Πρώτα από όλα χαίρομαι για το γεγονός ότι θα αγωνιστώ σε έναν τελικό, την πιθανότητα να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και προσωπικά το επίτευγμα να φτάσω τις 700 συμμετοχές. Είναι κάτι πολύ όμορφο.", είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Τον Σεμπαστιάν "Λόκο" (τρελός) Αμπρέου τον γνωρίζουμε από το πέρασμά του από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Άρη, αλλά ο διεθνής άλλοτε "σελέστε" επιθετικός έχει καταφέρει να φορέσει τη φανέλα άλλων 18 ομάδων, ανά την υφήλιο μέχρι τώρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Ντεφενσόρ, και μετά έπεται συνέχεια. Σαν Λορένσο (Αργεντινή), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (Ισπανία), Γκρέμιο (Βραζιλία), Τέκος (Μεξικό), Σαν Λορένσο (Αργεντινή), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Κρους Ασούλ (Μεξικό), Αμέρικα (Μεξικό), Τέκος (Μεξικό), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Σιναλόα (Μεξικό), Μοντερέι (Μεξικό), Σαν Λουίς (Μεξικό), Τίγρες (Μεξικό), Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Μπεϊτάρ (Ισραήλ), Ρίβερ (Αργεντινή), Σοθιεδάδ (Ισπανία), Άρης (Ελλάδα), Μποταφόγκο (Βραζιλία), Φιγκεϊρένσε (Βραζιλία), Νασιονάλ (Ουρουγουάη) και Ροσάριο Σεντράλ (Αργεντινή). Επόμενος σταθμός;

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ