ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Αρουαμπαρένα ανυπομονεί για την απόκτηση του Τέβες

epa04759386 Argentina's Boca Juniors head coach Rodolfo Arruabarrena speaks during a press conference in Buenos Aires, Argentina, 20 May 2015.  EPA/DAVID FERNANDEZ
epa04759386 Argentina's Boca Juniors head coach Rodolfo Arruabarrena speaks during a press conference in Buenos Aires, Argentina, 20 May 2015. EPA/DAVID FERNANDEZ EPA

Η Μπόκα Τζούνιορς περιμένει να υποδεχτεί με τιμές και δάφνες τον Κάρλος Τέβες και αυτό φαίνεται από τα λόγια του τεχνικού της, Ροντόλφο Αρουαμπαρένα. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι μάνατζερ του Κάρλος Τέβες γνωστοποίησαν στη Γιουβέντους την επιθυμία του πελάτη τους να πάει να παίξει ποδόφαιρο στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα και όλα δείχνουν πως βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του στη Μπόκα Τζούνιορς , όμως ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα εξακολουθεί να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα.

"Μέχρι να δω τον Τέβες να φοράει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Θα πρέπει να ρωτήσω τον πρόεδρο, εγώ ξέρω αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, οι μεταγραφές είναι κάτι που δεν με αφορούν.

Μέχρι να τον δω με τη φανέλα της Μπόκα δεν πιστεύω σε τίποτα", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "Xeneizes", ο οποίος δεν έκρυψε πάντως τον ενθουσιασμό του στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον σταρ της Γιουβέντους.

"Είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης και για αυτό το λόγο έχει κερδίσει όσα έχει κερδίσει. Ένας τέτοιος παίκτης θα κάνει και εμένα καλύτερο ως προπονητή".

Όσοι πάντως ονειρεύονται ένα δίδυμο Τέβες-Οσβάλντο στη Μπόκα θα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσουν καθώς όπως άφησε να εννοηθεί ο Αρουαμπαρένα, είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα του να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Οσβάλντο.

"Από αθλητικής πλευράς ο Πάμπλο μου έδωσε τις απαντήσεις που περίμενα αλλά υπάρχει και η εξωαθλητική πλευρά που αφορά την προσωπική του κατάσταση και το οικονομικό. Θα δούμε αν θα βρεθεί κάποια συμφωνία, μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ