ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο 41χρονος Βερόν υπέγραψε στην Εστουδιάντες

Ο 41χρονος Βερόν υπέγραψε στην Εστουδιάντες
Βερόν

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών στην Εστουδιάντες, σε ηλικία 41 ετών. Επιστρέφει στη δράση ύστερα από δύο χρόνια. Είναι η 5η φορά που υπογράφει στους "φοιτητές.

Σε ηλικία 41 ετών ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν επέστρεψε στη δράση. Ο Αργεντινός υπέγραψε 18μηνο συμβόλαιο στην Εστουδιάντες, στην οποία εξακολουθεί και είναι πρόεδρος. Όπως ανακοινώθηκε, το πρώτο του παιχνίδι θα είναι στις 8 Ιανουαρίου απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο Φλόριντα Καπ.

Ο Αργεντινός είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στη δράση εάν οι οπαδοί αγόραζαν το 65% των εισιτηρίων διαρκείας για το νέο γήπεδο. Θα λαμβάνει τον ελάχιστο μισθό, ο οποίος επί της ουσίας θα επιστρέφει στον σύλλογο. Θα αγωνιστεί με τους "φοιτητές" τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Κατά το παρελθόν ο σπουδαίος μέσος έχει περάσει και από Μπόκα Τζούνιορς, Σαμπντόρια, Πάρμα, Λάτσιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, αλλά και από την ερασιτεχνική Μπράντσεν της Αργεντινής. Με την Εθνική του ομάδα έπαιξε 73 φορές και σημείωσε 9 γκολ.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ