ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Νάτσο Σκόκο ο γητευτής της μπάλας

Νάτσο Σκόκο ο γητευτής της μπάλας
Νάτσο Σκόκο

Με αφορμή τη νέα "μαγική" ντρίμπλα του Σκόκο στην Αργεντινή το Sport24.gr θυμάται τις καλύτερες στιγμές του "υδραυλικού" που έχει πάρει μεταγραφές αξίας 18 εκ. ευρώ στην καριέρα του (VIDEOS).

Το καλοκαίρι του 2008 ( λίγους μήνες πριν αποχωρήσει από τη θέση του) ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, προσπάθησε να φέρει στην Ένωση τον Σίλβα Κλέιτον από την ΑΕΛ (μετά από αίτημα του Γιώργου Δώνη).

Η άρνηση του Κώστα Πηλαδάκη, ωστόσο, ενεργοποίησε την απόκτηση Νάτσο Σκόκο από την Πούμας, έναντι ενός ποσού που φτάνει και ίσως ξεπερνάει το 1.8 εκ. ευρώ ( αν βάλουμε μέσα και αμοιβές μάνατζερ κτλπ).

Ο Σκόκο κέρδισε αμέσως το προσωνυμίο "υδραυλικός" λόγω των ενεργειών που έκανε στον αγωνιστικό χώρο και ξεσήκωναν τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Συνεχίζει να μαγεύει

Ο 29άχρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Νιούελς και έντεκα χρόνια μετά επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Πρόσφατα ο Σ κόκο έκλεψε και πάλι την παράσταση στο ματς εναντίον της Ντεφένσα με μία εκπληκτική ντρίμπλα, βάζοντας μας στον πειρασμό να θυμηθούμε κι άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Προτού κοιτάξουμε τα βίντεο, βέβαια, να τονίσουμε πως ο "υδραυλικός" έχει παίξει σε έξι διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του, παίρνοντας σε όλες μεταγραφή. Το σύνολο τους φτάνει το ποσό των 18 εκ. ευρώ!

Αναλυτικά...

Από την Νιούελς στην Πούμας το 2006: 2.8 εκ. ευρώ

Από την Πούμας στην ΑΕΚ το 2008: 1.8 εκ. ευρώ

Από την ΑΕΚ στην Αλ Αΐν το 2011: 2.8 εκ. ευρώ

Από την Αλ Αΐν στην Ιντερνασιονάλ το 2013: 4.25 εκ. ευρώ

Από την Ιντερνασιονάλ στην Σάντερλαντ το 2014: 3.65 εκ. ευρώ

Από την Σάντερλαντ στην Νιούελς το 2014: 2.7 εκ. ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ : 18 εκ. ευρώ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ