ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπελούστσι και Ντε Μπλάσις στο κατώφλι της εθνικής Αργεντινής

Μπελούστσι και Ντε Μπλάσις στο κατώφλι της εθνικής Αργεντινής

Ο Εντγάρδο Μπάουσα παραδέχθηκε ότι θα καλέσει τον Φερνάντο Μπελούστσι εάν ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ σκέφτεται για τις επόμενες κλήσεις και τον Πάμπλο ντε Μπλάσις.

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα πιθανόν να φορέσουν τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής. O Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της "αλμπισελέστε" για τα ματς με Βραζιλία και Κολομβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Εντγάρδο Μπάουσα, έχει έτοιμη τη λύση κι αυτή ακούει στο όνομα του 33χρονου πρώην άσου του Ολυμπιακού και νυν της Σαν Λορένσο, Φερνάντο Μπελούστσι.

"Ελπίζουμε να έχουμε στη διάθεσή μας τον Ντιμπάλα αλλά αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος θα συμπεριλάβω στην αποστολή αντί για αυτόν τον Φερνάντο Μπελούστσι", υποστήριξε ο Μπάουσα για τον "καμπεσόν", ο οποίος δέχθηκε για τελευταία φορά κλήση από την εθνική ομάδας της χώρας του πριν από πέντε χρόνια, το 2011 δηλαδή.

Στο "μικροσκόπιο" του Μπάουσα για τα επόμενα ματς (σ.σ αυτά που θα ακολουθήσουν μετά από Κολομβία και Βραζιλία) βρίσκεται κι ένας άλλος Αργεντινός που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι ο 28χρονος πρώην εξτρέμ του Αστέρα και νυν της Μάιντς, Πάμπλο ντε Μπλάσις. Μάλιστα ο τεχνικός της "αλμπισελέστε" - σύμφωνα με το αργεντίνικο πρακτορείο ειδήσεων - βρέθηκε στη Γερμανία για να δει από κοντά τον πρώην ποδοσφαιριστή των "κιτρινομπλέ" και σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία.

Η εθνική Αργεντινής φιλοξενείται από αυτή της Βραζιλίας στο Μπέλο Οριζόντε (11/11), ενώ υποδέχεται στο Σαν Χουάν την Κολομβία (16/11), ματς οριακά και τα δύο βάσει της μέχρι τώρα βαθμολογικής συγκομιδής (με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση).

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ