ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπατιστούτα: "Με ενοχλεί που έχασα το ρεκόρ από τον Μέσι"

One of the ambassadors to Qatar's 2022 World Cup bid, former soccer player Gabriel Batistuta, from Argentina, during the FIFA inspection visit for the Qatar 2022 World Cup Bid, in Doha, Qatar, Tuesday, Sept. 14 2010. FIFA inspectors attended a football match in Qatar on Tuesday that may help determine whether the country wins a bid for the 2022 World Cup. (AP Osama Faisal)
One of the ambassadors to Qatar's 2022 World Cup bid, former soccer player Gabriel Batistuta, from Argentina, during the FIFA inspection visit for the Qatar 2022 World Cup Bid, in Doha, Qatar, Tuesday, Sept. 14 2010. FIFA inspectors attended a football match in Qatar on Tuesday that may help determine whether the country wins a bid for the 2022 World Cup. (AP Osama Faisal) AP OSAMA FAISAL

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έμεινε πίσω στη μάχη με τον Λιονέλ Μέσι για τον τίτλο του αρχισκόρερ της εθνικής Αργεντινής και... ενοχλήθηκε από αυτό.

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα παραδέχθηκε ότι έχει... πρόβλημα με τον Λιονέλ Μέσι, αφού ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα του έκλεψε κάτι πολύ σημαντικό: τον τίτλο του αρχισκόρερ της εθνικής Αργεντινής.

Κατά την παρουσία του σε εκπομπή του "Telefe", ο "Μπατιγκόλ" ρωτήθηκε για την απώλεια του ρεκόρ που κατείχε με 54 γκολ σε 77 αγώνες με το εθνόσημο στο στήθος και παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος.

"Με ενοχλεί, ναι, λίγο. Καλά, πολύ με ενοχλεί, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μία διάκριση που εγώ την είχα και δεν ήταν απλή, ήταν σημαντική. Όταν έσπασα το ρεκόρ, τα νέα έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ήμουν ο πρώτος σκόρερ για την Αργεντινή. Νομίζω σταμάτησα στα 54 και τώρα ο Μέσι έχει... Δεν είμαι βέβαιος πόσα έχει ακριβώς, αλλά είναι περισσότερα από τα δικά μου. Θα καταλήξει να έχει σκοράρει τα διπλά από εμένα. Λάτρευα που είχα αυτό το ρεκόρ, αλλά τουλάχιστον είμαι πίσω από έναν εξωγήινο. Υπάρχει πάντοτε κάποιος που θα σε προσπεράσει, γι' αυτό είναι τα ρεκόρ".

Ο Μέσι μέχρι στιγμής έχει 61 γκολ σε 123 διεθνείς συμμετοχές. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο με 35 γκολ σε 83 αγώνες (όσα τέρματα έχει και ο Ερνάν Κρέσπο, ένα παραπάνω από τον Ντιέγκο Μαραντόνα).

Photo Credits: AP Osama Faisal

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ