ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπάουσα: "Εάν φτιάξει ο Μέσι την ομάδα, θα πάω σπίτι μου"

Μπάουσα: "Εάν φτιάξει ο Μέσι την ομάδα, θα πάω σπίτι μου"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Εντγάρδο Μπάουσα, απάντησε στην κριτική που δέχεται ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που επηρεάζει έως κι αποφασίζει τις κλήσεις και την ενδεκάδα της "αλμπισελέστε".

Επηρεάζει ο Λιονέλ Μέσι τις κλήσεις του Εντγάρδο Μπάουσα στην εθνική Αργεντινής; Είναι ο "Pulga" αυτός που εμποδίζει την κλήση του επιθετικού της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" απέκρουσε τις κατηγορίες περί επιρροής, υποστηρίζοντας ότι εάν συμβεί αυτό "θα πάει σπίτι του".

"Σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο Μέσι φτιάχνει την ομάδα, δεν θα τους απαντήσω. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πάω σπίτι μου. Ο Μέσι είναι ο πιο εύκολος παίκτης να προπονήσεις, γιατί λειτουργεί καλά στην ομάδα.

Τον Μαστσεράνο δεν τον φαντάζομαι ως κεντρικό αμυντικό. Μπορεί να παίξει εκεί σε κάποιο ματς υπό κάποιες συνθήκες. Ο Χαβιέρ είναι σημαντικό για ο,τι πρεσβεύει", υποστήριξε ο "Πατόν".

Μετά από 12 αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 - όσον αφορά στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής - η "αλμπισελέστε" έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαραντόνα: "Να ξεχάσουμε τον Τέβες από την εθνική Αργεντινής"
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ