ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: "Ο Ντιμπάλα είναι το μέλλον"

Μέσι: "Ο  Ντιμπάλα είναι το μέλλον"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής όμως μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι μιλάει ήδη με τα καλύτερα λόγια για αυτόν!

Τα τρία προηγούμενα χρόνια ο Πάουλο Ντιμπάλα συστήθηκε στο ιταλικό (και όχι μόνο) ποδοσφαιρικό κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του με την Παλέρμο ενώ τους τελευταίους μήνες η δημοτικότητά του έχει εκτοξευτεί μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους έναντι του ποσού των 40.000.000 ευρώ.

Μετράει ήδη 4 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα" και η συχνότητα με την οποία σκοράρει είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή σε σύγκριση με τον Τέβες στο ξεκίνημά του στη Γιουβέντους (πετυχαίνει γκολ κάθε 135 λεπτά κατά μέσο όρο ενώ ο "Apache" έβρισκε δίχτυα κάθε 201 λεπτά) ενώ η επιβράβευση για αυτόν ήρθε και με την κλήση του στην εθνική Αργεντινής.

Κόντρα στο Εκουαδόρ (εντός έδρας ήττα με 2-0 για την "αλμπισελέστε") δεν έκανε το ντεμπούτο του αφού έμεινε στον πάγκο, όμως ενδέχεται αυτό να γίνει την ερχόμενη Τρίτη με την Παραγουάη, με τον Ντιμπάλα να δέχεται μάλιστα το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον ίδιο τον Μέσι, τον παίκτη που είχε ως είδωλο σε νεαρή ηλικία!

SHANGHAI, CHINA - AUGUST 08:  Paulo Dybala of Juventus FC in celebrates a goal during the Italian Super Cup final football match between Juventus and Lazio at Shanghai Stadium on August 8, 2015 in Shanghai, China.  (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)
SHANGHAI, CHINA - AUGUST 08: Paulo Dybala of Juventus FC in celebrates a goal during the Italian Super Cup final football match between Juventus and Lazio at Shanghai Stadium on August 8, 2015 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images) GETTY IMAGES

"Εμπιστευτείτε με, ο Πάουλο είναι ένας μεγάλος παίκτης, με μεγάλο μέλλον. Έχει τεράστιες δυνατότητες και τα επόμενα χρόνια θα κάνει να μιλούν για αυτόν", δήλωσε για τον 21χρονο άσο της Γιουβέντους ο Μέσι, με αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στην ιταλική ιστοσελίδα "Tuttosport" ενόψει του επικείμενου ντεμπούτου του Ντιμπάλα με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ