ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι και Αγουέρο σημαίνουν ρεκόρ

Μέσι και Αγουέρο σημαίνουν ρεκόρ

Το ματς κόντρα στη Βολιβία ήταν ξεχωριστό για τους Μέσι και Αγουέρο χάρη στα δύο γκολ που πανηγύρισαν αμφότεροι. Διαβάστε τι πέτυχε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αλλά και ο αρχισκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Αργεντινή διέλυσε με 7-1 τη Βολιβία έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές την τριπλέτα Μέσι-Αγουέρο-Λαβέτσι (ο καθένας τους πέτυχε από δύο γκολ), με τους δύο πρώτους μάλιστα να υπερηφανεύονται για ένα ξεχωριστό προσωπικό ρεκόρ.

Ο Αγουέρο έφτασε τα 32 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και πλέον μοιράζεται την τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με την κορυφή να ανήκει στον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (54 γκολ) και τους Μέσι (48 γκολ) και Κρέσπο (35) να συμπληρώνουν το πόντιουμ.

Μέσι και Αγουέρο σημαίνουν ρεκόρ

Όσον αφορά στον Μέσι, αυτός μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός ότι έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις εθνικές ομάδες των χωρών της Λατινικής Αμερικής: 4 γκολ σε Βραζιλία και Παραγουάη, 3 σε Βενεζουέλα και Ουρουγουάη, 2 σε Κολομβία, Χιλή και Βολιβία (η μόνη χώρα που του είχε... ξεφύγει), 1 σε Περού και Εκουαδόρ.

Ο 28χρονος άσος έγινε μάλιστα μόλις ο 4ος παίκτης που έχει σκοράρει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους της χώρας του στη ζώνη CONMEBOL, μετά τους Ζίκο, Ιγκουαράν και Ντελγάδο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ