ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: "Επιστρέφω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου"

Μέσι: "Επιστρέφω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου"

Ο Λιονέλ Μέσι με δήλωση του που φιλοξενεί η "OLE" υποστήριξε ότι επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής αρχής γενομένης από τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. (PIC)

Έτοιμος να φορέσει και πάλι το περιβραχιόνιο της Εθνικής Αργεντινής είναι ο Λιονέλ Μέσι με την "OLE" να φιλοξενεί δήλωση του με την οποία αναφέρεται στην επιστροφή του λέγοντας: "Επιστρέφω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου" και συνεχίζει λέγοντας: "Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δεν θέλω να δημιουργήσω περισσότερα".

Όλη η ανακοίνωση που έβγαλε ο Μέσι έχει ως εξής:

"Επιστρέφω γιατί αγαπώ υπερβολικά την πατρίδα μου και αυτή τη φανέλα. Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο και δεν θα δημιουργήσω άλλα. Δεν θέλω να προκαλέσω καμία ζημία.

Πάντα ήθελα το αντίθετο, να βοηθήσω όπως μπορώ. Πρέπει να φτιάξουμε τα πράγματα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο αλλά προτιμώ να το κάνω από μέσα και όχι να ασκώ κριτική απ' έξω.

Πέρασαν πολλά από το κεφάλι μου την ημέρα του τελικού και σκέφτηκα αληθινά να φύγω, αλλά αγαπώ υπερβολικά αυτή τη χώρα. Ευχαριστώ όλο αυτόν τον κόσμο που ήθελε να συνεχίσω, μακάρι να του δώσουμε χαρά σύντομα"

Σε λίγες ώρες μάλιστα ο Εντγκάρδο Μπάουσα αναμένεται να κάνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα κληθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα δυο ματς του Σεπτεμβρίου και σε αυτά θα συμπεριληφθεί και το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Μέσι: "Επιστρέφω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ