ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: "Γερμανία, Ισπανία και Βραζιλία οι καλύτερες"

Argentina's Lionel Messi, center, waves to fans during a training session in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 27, 2018. Argentina will face Haiti on May 29 in an international friendly soccer match ahead of the FIFA Russia World Cup. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi, center, waves to fans during a training session in Buenos Aires, Argentina, Sunday, May 27, 2018. Argentina will face Haiti on May 29 in an international friendly soccer match ahead of the FIFA Russia World Cup. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP IMAGES/AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε από την Αργεντινή όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Εθνική Αργεντινής για την απόφαση του να μην επιλέξει να αγωνιστεί στην Εθνική Ισπανίας καθώς και το επερχόμενο Μουντιάλ.

Καμία στιγμή δεν σκέφτηκε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας ο Λιονέλ Μέσι όπως δήλωσε στην Αργεντινή μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε πριν το φιλικό της "αλμπισελέστε" με την Ταϊτή.

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου υποστήριξε πως δεν θα ήταν το ίδιο για αυτόν το ίδιο, να ηγείται δηλαδή μιας ομάδας πλην της πατρίδας του.

"Κάποιος μου είπε ότι αν είχα παίξει στην εθνική Ισπανίας θα είχα πάρει το Μουντιάλ. Όμως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό και για μένα δεν θα ήταν το ίδιο να το καταφέρω με την Αργεντινή. Με την πατρίδα μου θα ήταν κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, για την εθνική, για όλο το έθνος".

Ενώ σε ερώτηση για τον όμιλο της Αργεντινής και την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα γήπεδα της Ρωσίας απάντησε:

"Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Η Ισλανδία έδειξε στο Euro πόσο δυνατή είναι, η Κροατία παίζει πολύ καλά και έχει δυνατό κέντρο, ενώ η Νιγηρία πάντα μας προκαλεί προβλήματα. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας, διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και όχι να λέμε ότι πάμε να το πάρουμε γιατί είμαστε οι καλύτεροι. Γιατί αυτό δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή η Βραζιλία, η Ισπανία και η Γερμανία είναι οι καλύτερες ομάδες".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ