ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Με Σαμπαόλι και μόνο έναν παίκτη η επιστροφή στο Μπουένος Αϊρες

Argentina's Enzo Perez lies on his knees during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Enzo Perez lies on his knees during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Την Τετάρτη (4/7) ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή της Αργεντινής στη βάση της μετά τον αποκλεισμό από τους "8" του Μουντιάλ. Στο αεροπλάνο ήταν μόνο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο Σαμπαόλι και ο χαφ της Ρίβερ, Έντσο Πέρες!

Η Αργεντινή πέρασε μετά κόπων στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Γαλλία η "αλμπισελέστε" ηττήθηκε 3-4 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Την Τετάρτη (4/7) ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή στη χώρα από τη Ρωσία, μόνο που στο αεροπλάνο ήταν μόνο ο προπονητής Χόρχε Σαμπαόλι, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κλαούντιο Τάπια και μόλις ένας ποδοσφαιριστής: ο Έντσο Πέρες.

Ο χαφ της Ρίβερ Πλέιτ γύρισε στην Αργεντινή, όχι όμως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο συμπαίκτης του στους "εκατομμυριούχους" Φράνκο Αρμάνι εξασφάλισε άδεια και πήγε διακοπές με τη σύζυγό του. Ο Κριστιάν Παβόν της Μπόκα επισκέφθηκε τη Βαρκελώνη για διακοπές, ενώ ο Μασιμιλιάνο Μέσα της Ιντεπεντιέντε εξασφάλισε άδεια έως τις 11 Ιουλίου. Και αυτός πήγε ταξίδι στην Ιβηρική.

Η Αργεντινή άκουσε πολλά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Για παίκτες που τσακώθηκαν μεταξύ τους, για εμπιστοσύνη που δεν υπήρχε στον προπονητή Σαμπαόλι, ο οποίος κατά την παραμονή στο προπονητικό κέντρο του Μπρονίτσι, στη Ρωσία, είχε πάει μόνος σε μια προπόνηση, διαπιστώνοντας αργότερα ότι το πρόγραμμα είχε αλλάξει ώρα και δεν είχε ενημερωθεί...

AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ