ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Μάχη" Νιούελς & Ρίβερ για Σκόκο

"Μάχη" Νιούελς & Ρίβερ για Σκόκο

Η Ρίβερ Πλέιτ έκανε καλύτερη πρόταση στην Σάντερλαντ, αλλά η Νιούελς ετοιμάζει απάντηση, με την "μάχη" για την απόκτηση του Σκόκο να συνεχίζεται

Πρόσφατα ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο είχε δηλώσει πως απορρίφθηκε η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς ο πελάτης του αν επιστρέψει στην Αργεντινή θέλει να παίξει μόνο στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Υπήρχε μάλιστα και συμφωνία της Νιούελς με την Σάντερλαντ, η οποία πριν έξι μήνες είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε έναντι 3.650.000 ευρώ (απογοητευτικός στην Αγγλία).

Τώρα έχει μπει δυναμικά στο... παιχνίδι η πρωταθλήτρια, Ρίβερ Πλέιτ, με τον προπονητή της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, να έχει τονίσει πως ο Σκόκο αποτελεί τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρίβερ έχει προσφέρει 3.500.000 ευρώ, πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό στο οποίο αρχικά είχε συμφωνήσει η Σάντερλαντ με την Νιούελς.

Από το απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν η "Olé" αναφέρει πως η Νιούελς είναι διατεθειμένη να κάνει ίδια πρόταση με την Ρίβερ Πλέιτ, έτσι θα έχουμε συνέχεια στο σήριαλ.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ