ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαστσεράνο: "Αμαρτία να μην επέστρεφε ο Μέσι"

Μαστσεράνο: "Αμαρτία να μην επέστρεφε ο Μέσι"

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής ανακαλώντας την απόφασή του περί αποχώρησης και το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον Χαβιέρ Μαστσεράνο. Διαβάστε τι δήλωσε ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα.

Η δήλωση του Λιονέλ Μέσι μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario πως σταματάει από την εθνική Αργεντινής είχε σοκάρει τους φανς της "αλμπιτσελέστε", όμως πλέον μοιάζει να είναι μία άσχημη μακρινή ανάμνηση, με τον 29χρονο Αργεντινό σούπερ να παίρνει πίσω την απόφαση αυτή και να κάνει τη Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα της "αλμπισελέστε" στην Εσέισα, υπό τις οδηγίες του Εντγκάρδο Μπάουσα .

Μαστσεράνο: "Αμαρτία να μην επέστρεφε ο Μέσι"

Το πόσο ανακουφισμένοι είναι όλοι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής από αυτή την εξέλιξη πιστοποιείται μάλιστα και από τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο Χαβιέρ Μαστσεράνο, ερωτηθείς για τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα:

"Θα ήταν αμαρτία, κάτι πολύ λυπητερό, να μην τον βλέπουμε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αργεντινής. Κάτι τέτοιο θα είχε συνέπειες για την ομάδα και αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο ο έμπειρος Αργεντινός μεσοαμυντικός ενόψει των αγώνων της "αλμπιτσελέστε" με Ουρουγουάη και Ισημερινό για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ