ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαραντόνα: "Ο Σαμπαόλι είναι προδότης"

Diego Maradona, gestures as he attends a football clinic and workshop for young aspiring soccer players in Kadambagachhi, about 45 kilometers (28 miles) north of Kolkata, India, Tuesday, Dec. 12, 2017. The 1986 World Cup-winning captain for Argentina is on a three day visit to Kolkata. (AP Photo/Bikas Das)
Diego Maradona, gestures as he attends a football clinic and workshop for young aspiring soccer players in Kadambagachhi, about 45 kilometers (28 miles) north of Kolkata, India, Tuesday, Dec. 12, 2017. The 1986 World Cup-winning captain for Argentina is on a three day visit to Kolkata. (AP Photo/Bikas Das) AP

Τα βέλη του εναντίον του Χόρχε Σαμπαόλι εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της AFA Κλαούντιο Τάπια και υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας στο CNN, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει προδότη τον τεχνικό της "αλμπισελέστε", να αφήσει αιχμές για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και στήριξε τον Λιονέλ Μέσι προτρέποντας όλους να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του.

"Ήρθε στην Εθνική με ένα μάτσο βοηθούς και προσπαθεί να μας εξηγήσει ότι η μπάλα είναι στρογγυλή. Οφείλει να έχει μεγαλύτερο σεβασμό για την κληρονομιά που αφήσαμε, αυτό που κάναμε στο ποδόσφαιρο με την Αργεντινή εμείς οι παλαιότεροι.

Για μένα ο Σαμπαόλι είναι προδότης. Όταν κερδίσαμε το Davis Cup το 2016 μου είπε ότι ήθελε να με τιμήσει στη Σεβίλλη, όμως τώρα που ανέλαβε την Εθνική δεν θέλει καν να μιλάει για ποδόσφαιρο με τον Μαραντόνα.

Ποιος, αυτός που δεν θυμόμαστε να έχει βάλει ποτέ γκολ στην καριέρα του. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να έρθω πιο κοντά στην Εθνική, τίποτα άλλο",

Ο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι και κάλεσε άπαντες να σταματήσουν τις συγκρίσεις, εξαπολύοντας επίθεση στον Κλαούντιο Τάπια (πρόεδρο της AFA), με τον οποίο βρίσκεται σε ρήξη:

"Άφήστε τον ήσυχο. Είναι φανταστικός παίκτης, αλλά αφήστε τον να κάνει την δουλειά του. Μην τον συγκρίνετε με μένα.

Τότε που πήρε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική δεν ήταν ουσιαστικά δική του απόφαση, αλλά του προέδρου της Ομοσπονδίας. Αυτός φταίει…".

AP Photo/Bikas Das

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ