ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαραντόνα: "Φαινόμενο ο Μέσι, αλλά δεν υπάρχουν σωτήρες"

Μαραντόνα: "Φαινόμενο ο Μέσι, αλλά δεν υπάρχουν σωτήρες"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι η εθνική Αργεντινής δεν είναι δυνατόν να μείνει εκτός Μουντιάλ 2018 και χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι "φαινόμενο", όχι όμως και "σωτήρα".

Στην εφημερίδα της Αργεντινής, "Clarin", μίλησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ομοσπονδίας, στηρίζοντας τον Εντγάρδο Μπάουσα στο έργο του με την "αλμπισελέστε", για την οποία πιστεύει ότι παρά τη βαθμολογική της θέση θα βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

"Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος της ομοσπονδίας, θέλω να είμαι εκπρόσωπος της Αργεντινής στη FIFA και θα μιλήσω γι' αυτό με τον Ινφαντίνο.

Όλοι όσοι περάσαμε από την εθνική Αργεντινής, έχουμε αφήσει μια κληρονομιά. Αλλά, γι' αυτό νομίζω ότι αυτά τα παιδιά δεν θα μας αφήσουν έξω από το Μουντιάλ. Θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θα είμαστε όλοι μαζί. Εδώ δεν μπορούμε να έχουμε προδότες. Δεν μπορούν να υπάρχουν διεφθαρμένοι. Έτσι θα ανακτήσουμε την παγκόσμια δύναμή μας.

Υπερασπίζομαι τον Μπάουσα, αν κι έχει μόνον εχθρούς στην ομοσπονδία. Ο Μπάουσα δεν πρέπει να πληρώσει τα "σπασμένα" των 30 τελευταίων ετών διαφθοράς και ληστείας.

Δεν υπάρχουν σωτήρες. Εάν δεν έχουμε ομάδα, δεν κερδίζουμε. Εάν πιέσουν τον Μέσι, πρέπει να ψάξουμε εναλλακτικές για να νιώθει πιο άνετα. Ότι είναι φαινόμενο το ξέρουμε όλοι.

Αλλά φτάνει με τις συγκρίσεις πια. Αν και γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, έχει τα χρώματα της Αργεντινής σε τατουάζ στο σώμα του. Και τραγουδά τον ύμνο. Ο Αγκουέρο τα πάει πολύ καλά με τη Σίτι, αλλά άσχημα με την εθνική. Αυτό που έχει συμβεί με την κόρη μου, δεν με εμποδίζει να δω πόσο καλός είναι ως ποδοσφαιριστής.

Μια συμβουλή δίνω σε αυτά τα παιδιά. Να δείξουν πυγμή για να μείνουν στην ιστορία και να τους χαιρετά ο κόσμος. Ο Ιγκουαΐν πρέπει να είναι το Νο 9. Αλλά προτείνω στον Μπάουσα να δοκιμάσει και τον Τέβες", υποστήριξε ο Μαραντόνα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ