ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μάκρι: "Με τον Μέσι στη Ρωσία"

Μάκρι: "Με τον Μέσι στη Ρωσία"

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, ασχολήθηκε με την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να μην συνεχίσει στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο σε μία χώρα, ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας να παρεμβαίνει σε ένα ποδοσφαιρικό ζήτημα, έστω και μείζονος σημασίας... Συνέβη, όμως, στην Αργεντινή.

Ο πρόεδρος, Μαουρίτσιο Μάκρι, τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Εθνική ομάδα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απόφαση του θα ανακληθεί.

"Θα οδηγήσει την Αργεντινή στο Μουντιάλ της Ρωσίας και θα συμπεριληφθεί ξανά ανάμεσα στους καλύτερους" σχολίασε ο Μάκρι και ζήτησε τη συνδρομή όλων για να πειστεί ο σταρ της Μπαρτσελόνα: "Νομίζω πως ο Μέσι είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί, πρέπει να του δώσουμε επιρροής και αναγνώριση για να αισθανθεί άνετα".

Μάλιστα, ο Μάκρι αποκάλυψε ότι παρενέβη για να πείσει τον Μέσι να ανακαλέσει την απόφαση του...

"Μίλησα με τον Μέσι για να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω. Έκανε ότι μπορούσε, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετό. Σε τρία τουρνουά στη σειρά δεν χάσαμε ούτε ένα παιχνίδι. Δεν είχαμε την ελάχιστη τύχη που χρειαζόμασταν για να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο" εξήγησε ο Μάκρι.

Πολλοί θα αναρωτηθούν τι δουλειά έχει ο Μάκρι με το ποδόσφαιρο; Προτού αρχίσει την πολιτική του σταδιοδρομία, διατέλεσε πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς από το 1995 έως το 2007, μία ασχολία που τον κατέστησε δημοφιλή και επιτυχημένο!

Πριν διεκδικήσει την προεδρία της χώρας, διεκδίκησε επιτυχώς τη Δημαρχίας του Μπουένος Άιρες, διήγαγε μία επιτυχημένη θητεία και στις 10 Δεκεμβρίου του 2015, εξελέγη πρόεδρος της Αργεντινής.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ