ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ληστές έκλεψαν τον Τέβες την ώρα που παντρευόταν

Ληστές έκλεψαν τον Τέβες την ώρα που παντρευόταν

Θύμα ληστείας έπεσε ο Κάρλος Τέβες, αφού άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι που νοικιάζει στο Μπουένος Άιρες όταν αυτός βρισκόταν στη γιορτή του γάμου του στην Ουρουγουάη και λίγο πριν γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πανούργοι αποδείχθηκαν οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Κάρλος Τέβες στην Αργεντινή, αφού το βρήκαν άδειο λόγω του... γάμου του Αργεντινού επιθετικού.

Ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου εάν μεταγραφεί στην Σανγκάη Σενχούα, βρισκόταν στο Καρμέλο της Ουρουγουάης για το τετραήμερο γλέντι του γάμου, όταν πληροφορήθηκε ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του και του είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Τέβες γνωστοποίησε τη διάρρηξη την Τρίτη, όταν είδαν δημοσιογράφους συγκεντρωμένους έξω από το σπίτι του στο Μπουένος Άιρες. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να καταγγείλει το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αφού ήθελε να πάει στο ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του στο Μεξικό.

Ο αριθμός των διαρρηκτών παραμένει άγνωστος. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι που ο Τέβες και η οικογένειά του νοικιάζουν, όσο ανακαινίζουν το κανονικό σπίτι τους ακριβώς δίπλα. Οι διαρρήκτες φέρονται να μπήκαν στο σπίτι από έναν τοίχο στον οποίο απέκτησαν πρόσβαση λόγω των εργασιών.

Όταν ο Τέβες ενημερώθηκε για τη διάρρηξη, έφυγε από το Καρμέλο με ελικόπτερο για την πρωτεύουσα της Αργεντινής και βρήκε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού.

Ο Αργεντινός βρίσκεται μία "ανάσα" από την κινεζική ομάδα την οποία θα προπονεί ο Γκουστάβο Πογέτ και η οποία του έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 38.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παντρεύτηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πλανήτη
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ