ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Λέτο: "Όλα πήγαν καλά, σας ευχαριστώ"

Λέτο: "Όλα πήγαν καλά, σας ευχαριστώ"
Λέτο

Την Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Σεμπαστιάν Λέτο, μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, στέλνοντας "ευχαριστώ" σε όλους όσους τον υποστήριξαν αυτό το διάστημα.

Η εγχείριση στην οποία υπεβλήθη μετά το κάταγμα κρανίου που του προκάλεσε η πτώση στο προπονητικό κέντρο της Λανούς, ήταν επιτυχής με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Λανούς και πρώην των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, να στέλνει το "ευχαριστώ" σε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν και να ενημερώνει ότι παίρνει εξιτήριο την Τρίτη.

"Η εγχείριση πήγε πολύ καλά και αύριο, εάν θέλει ο Θεός, θα πάω σπίτι μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά και την στήριξή σας.

Ποδοσφαιριστές, οπαδοί, και ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα με το ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσω τη Λανούς και το ίδρυμα Φαβαλόρο που ήταν πάντα κοντά σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου.", ήταν το μήνυμα που άφησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Λίβερπουλ - μεταξύ άλλων - και νυν της Λανούς.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ