ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ξανά χωρίς Ικάρντι η αποστολή της Αργεντινής

Ξανά χωρίς Ικάρντι η αποστολή της Αργεντινής
Ικάρντι-Ίντερ

Ο Μάουρο Ικάρντι παραμένει στη μία συμμετοχή με την εθνική Αργεντινής, αφού παρά την αλλαγή προπονητή, παραμένει εκτός ομάδας.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν του Μάουρο Ικάρντι με έξι γκολ και δύο ασίστ σε πέντε αγώνες της Serie A δεν συγκίνησε τον Εντγκάρντο Μπάουσα, ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντίπαλο το Περού και την Παραγουάη.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" προτίμησε αντιθέτως δύο άπειρους διεθνείς επιθετικούς, τον 23χρονο Λούκας Αλάριο που τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Ρίβερ Πλέιτ και τον 28χρονο Λούκας Πράτο της Ατλέτικο Μινέιρο.

Στην αποστολή επέστρεψε ο τερματοφύλακας Μαριάνο Αντουχάρ, ως αναπληρωματικός του Σέρχιο Ρομέρο, ενώ προστέθηκαν και οι Εμανουέλ Μας λόγω της τιμωρίας του Μάρκος Ρόχο και ο Γκουίντο Πισάρο αντί των τραυματιών Λούκας Μπίγλια και Αουγκούστο Φερνάντες.

Λιονέλ Μέσι και Χαβιέρ Μαστσεράνο κλήθηκαν κανονικά μετά από τη στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησαν τον Αύγουστο, επιστρέφοντας στην Αργεντινή, ενώ παρόντες είναι και οι Πάουλο Ντιμπάλα, Σέρχιο Αγκουέρο, Άνχελ ντι Μαρία, Έρικ Λαμέλα και Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η αποστολή

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ