ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ξανά εκτός κλήσεων της εθνικής Αργεντινής ο Ικάρντι

Ξανά εκτός κλήσεων της εθνικής Αργεντινής ο Ικάρντι
© REUTERS

Ο Εντγκάρδο Μπάουσα ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τις αναμετρήσεις με Βραζιλία και Κολομβία, με τον Μάουρο Ικάρντι να μην βρίσκεται γι' ακόμα μία φορά μεταξύ των "εκλεκτών".

Χωρίς τον Μάουρο Ικάρντι θα παραταχθεί η εθνική Αργεντινής στις αναμετρήσεις με Βραζιλία και Κολομβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Πάρα τις εντυπωσιακές χρονιές που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ίντερ (6 γκολ, 2 ασίστ τη φετινή σεζόν), ο Εντγκάρδο Μπάουσα δεν φαίνεται να... συγκινείται ιδιαίτερα.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα, τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή είχε αποκαλύψει πως ο στράικερ των "νερατζούρι" δεν αγωνίζεται στην εθνική ομάδα επειδή δεν είναι φίλος του Λιονέλ Μέσι. Ο Μπάουσα ρωτήθηκε πρόσφατα για την επιλογή του να μην καλεί τον Ικάρντι, δηλώνοντας πως θεωρεί καλύτερο τον Λούκας Αλάριο της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι προσεχείς αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την "αλμπισελέστε", καθώς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας στην προκριματική φάση, αφού ύστερα από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νάχουελ Γκουσμάν (Τίγκρες), Χερόνιμο Ρούγι (Ρεάλ Σοθιεδάδ)

Αμυντικοί: Φακούντο Ρονκάγλια (Θέλτα), Ματέο Μουζάτσιο (Βιγιαρεάλ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Εσπανιόλ), Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μερκάντο (Σεβίλλη) Εμάνουελ Μας (Σαν Λορέντζο)

Μέσοι: Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Γκουίντο Πισάρο (Τίγκρες), Έβερ Μπανέγκα (Ίντερ), Νικολάς Γκαϊτάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί ΣΖ), Χούλιο Μπουφαρίνι (Σαο Πάολο), Έντζο Πέρες (Βαλένθια), Μάρκος Ακούνια (Ρασίνγκ)

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας Πράτο (Ατλέτικο Μινέιρο), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Πάολο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ