ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ξανά εκτός Αργεντινής ο Ιγκουαΐν, μέσα ο Μπελούστσι

Argentina's forward Gonzalo Higuain reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Cordoba, Argentina, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's forward Gonzalo Higuain reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Cordoba, Argentina, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Χόρχε Σαμπαόι αψήφισε και πάλι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στις κλήσεις του για την εθνική Αργεντινής, επιλέγοντας τόσο τον Μάουρο Ικάρντι όσο και τον Φερνάντο Μπελούστσι.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι άφησε εκ νέου εκτός αποστολής εθνικής Αργεντινής τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, παρότι τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει να ξαναβρίσκει την περσινή φόρμα του. Ο επιθετικός της Γιουβέντους έμεινε εκτός στα τελευταία προκριματικά του Μουντιάλ 2018 τον Οκτώβριο, όταν η χώρα του εξασφάλισε την παρουσία της στα γήπεδα της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι.

Τη θέση του Ιγκουαΐν στην επιθετική γραμμή της Αργεντινής αναμένεται να πάρει ο Μάουρο Ικάρντι, ο αρχηγός της Ίντερ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 11 γκολ σε 10 αγωνιστικές της Serie A φέτος και για τον οποίο έχει... αρθεί το εμπάργκο που υπήρχε λόγω της σχέσης του με τη σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες.

Προ ημερών, ο Ντιέγκο Μαραντόνα επέκρινε αυτές τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής, όπως και την απουσία του Σέρχιο Αγκουέρο από τις κλήσεις, ο οποίος, όμως, επιστρέφει στην αποστολή για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου.

Στις κλήσεις του Σαμπαόλι βρίσκεται ο 34χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Σαν Λορένσο, Φερνάντο Μπελούστσι, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο τον Ιούνιο του 2011 σε φιλική ήττα με αντίπαλο την Πολωνία. Παρών για πρώτη φορά στην καριέρα του ο επιθετικός της Μπόκα, Κριστιάν Παβόν.

Η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο "Λουζνίκι" της Μόσχας και τη Νιγηρία στις 14 του μήνα στο Κρασοντάρ.

Η αποστολή της εθνικής Αργεντινής

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες), Αγκουστίν, Μαρκεσίν (Αμέρικα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Φεντερίκο Φάσιο (Ρόμα), Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη), Χερμάν Πεζέλα (Φιορεντίνα), Εμιλιάνο Ινσούα (Στουτγκάρδη)

ΜΕΣΟΙ

Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη), Εντουάρντο Σάλβιο (Μπενφίκα), Μάρκος Ακούνiα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ματίας Κρανεβίτερ (Ζενίτ), Λεάντρο Παρέδες (Ζενίτ), Εμιλιάνιο Ριγκόνι (Ζενίτ), Αλεχάντρο Γκόμες (Αταλάντα), Ντιέγκο Περότι (Ρόμα), Ένσο Πέρες (Ρίβερ), Φερνάντο Μπελούστσι (Σαν Λορένσο)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Μάουρο Ικάρντι (Ίντερ), Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Νταρίο Μπενεντέτο (Μπόκα), Κριστιάν Παβόν (Μπόκα)

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ