ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κρέσπο: "Ο Ικάρντι δεν καλείται στην εθνική λόγω σεβασμού"

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, celebrates after scoring during an Europa League play-off match between Inter Milan and Stjarnan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Aug. 28, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, celebrates after scoring during an Europa League play-off match between Inter Milan and Stjarnan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Aug. 28, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ερνάν Κρέσπο έδωσε έναν λόγο για τον οποίο ο Μάουρο Ικάρντι, παρά τις εξαιρετικές σεζόν με την Ίντερ, δεν καλείται στην εθνική Αργεντινής.

Ο Ερνάν Κρέσπο, ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής, ο οποίος μετά από την προπονητική θητεία του στις ακαδημίες της Πάρμα πλέον είναι ένας από τους συμβούλους των νέων ιδιοκτητών της Γρανάδα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την απουσία του Μάουρο Ικάρντι από τις κλήσεις της "αλμπισελέστε".

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα διαθέτει μία αξιοζήλευτη γραμμή κρούσης, αφού πλην του Λιονέλ Μέσι υπάρχουν οι Σέρχιο Αγκουέρο, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Πάουλο Ντιμπάλα αλλά και ο μόνιμος αρχισκόρερ της Ίντερ τις τελευταίες σεζόν, Ικάρντι.

Ο τελευταίος, όμως, μονίμως μένει εκτός επιλογών και ο Κρέσπο, μιλώντας στο " Il Bianconero.com" έχει την απάντηση: "Οι μεγάλοι παίκτες και οι πρωταθλητές φυσικά και πρέπει να είναι εκεί. Θεωρώ ότι η απόφαση του Μπάουσα βασίζεται στον σεβασμό. Με άλλα λόγια, εάν πρέπει να καλέσει τον αρχηγό της Ίντερ, ο οποίος βάζει τα γκολ που βάζει και μετά να τον αφήνει στον πάγκο, νομίζω ότι λόγω σεβασμού δεν τον καλεί. Δεν νομίζω ότι θέλει να κάνει ταξίδι μίνιμουμ 28 ωρών με το αεροπλάνο για να δει δύο παιχνίδια. Ελπίζω ότι ο λόγος είναι αυτός".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ