ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Οσβάλντο

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Οσβάλντο

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, ο Αργεντινός επιθετικός, Ντάνι Οσβάλντο, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του για να ακολουθήσει καριέρα... μουσικού.

Αφού προτάθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες - ανάμεσά τους και μερικές εκ των μεγάλων ελληνικών - και δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό του, ο Ντάνι Οσβάλντο αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία μόλις 30 ετών.

"Έλαβε την απόφαση μετά την απογοήτευση που αισθάνθηκε στο τελευταία πέρασμά του από την Μπόκα Τζούνιορς. Του έγιναν μερικές προσφορές, για τις οποίος δεν ήθελε καν να ακούσει", υποστήριξε ο Ντάριο Ντεκόουντ, ατζέντης του Ντάνι Οσβάλντο όπως και του πρώην μέσου της ΑΕΚ και νυν της Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπρούνο Σουκουλίνι.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" μία από τις προσφορές που δέχθηκε ο Οσβάλντο κι απέρριψε ήταν από την Κιέβο Βερόνα. Ο "Λόκο" γεννήθηκε στη συνοικία, Λανούς" του Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της "γρανάτα". Η επαγγελματική του καριέρα είχε ως πρώτο σταθμό την Ουρακάν και το 2006 ήρθε η Ευρώπη και η Ιταλία.

Στη γειτονική χώρα φόρεσε τη φανέλα των Αταλάντα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Ρόμα, Γιουβέντους και Ίντερ, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον και Μπόκα.

Το 2015 έγινε "δράκος" για λογαριασμό της Πόρτο και πέρυσι επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες και την Μπόκα Τζούνιορς, από την οποία πήρε επεισοδιακό "διαζύγιο" με τον τεχνικό της ομάδας, Γκιγιέρμο Στσελότο, να τον πιάνει στα αποδυτήρια να καπνίζει τσιγάρο. Υπήρξε διεθνής τόσο με την Κ21 όσο και με την εθνική Ανδρών της Ιταλίας.

Όσο για το τι θα κάνει τώρα; Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής το πιθανότερο είναι να ασχοληθεί με τη μουσική, το πάθος για την οποία δεν έκρυψε ποτέ.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ