ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Λεντέσμα

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Λεντέσμα
INTIME SPORTS

Ο 36χρονος Αργεντινός πρώην αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Λεντέσμα, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα, η "λύκος" όπως ήταν το παρατσούκλι του ανακοίνωσε ότι σε ηλικία 36 ετών έφτασε η ώρα, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα αγωνίζεται με τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς στην πατρίδα του, Αργεντινή, ενώ πέρασε κι από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Τον Ιούνιο θα δω εάν μου έχουν απομείνει δυνάμεις να συνεχίσω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αλλά, το Δεκέμβριο θα αποσυρθώ, σίγουρα.", δήλωσε χαρακτηριστικά με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να θεωρούν ότι θα το κάνει το καλοκαίρι προκειμένου να αναλάβει μετά πόστο στην ομάδα.

Ο "λύκος" ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και μετά από δύο χρόνια μετακόμισε στη Ρίβερ Πλέιτ. Το 2002 πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι έγινε κάτοικος Γερμανίας και συγκεκριμένα Αμβούργου.

Δεν στέριωσε εκεί, και επέστρεψε στην Αργεντινή και την Κολόν, μεσολαβούντος ενός μικρού διαστήματος στη μεξικάνικη Μοντερέι.

Ξανά στη Ρίβερ το 2004, στη Ράσινγκ την επόμενη σεζόν, πάλι Αρχεντίνος και ακολούθως Σαν Λορένσο. Το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού κι έμεινε μέχρι το 2010, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Σαν Λορένσο.

Επιστροφή στην Αργεντινή και την Κολόν το 2010, ξάνα στη Ρίβερ (τρίτη φορά) το 2011 και από πέρυσι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Αρχεντίνος, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Έχει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ