ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κλήση Μέσι στην Αργεντινή δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο!

Κλήση Μέσι στην Αργεντινή δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο!

Η κλήση του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, για τα φιλικά με Βολιβία και Μεξικό, δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία εάν δε συνέπιπτε με τη 10ετή επέτειό από το πρώτο του ματς, με την "αλμπισελέστε".

Τελευταία, έχει βρεθεί στη δίνη της κριτικής, υποκινούμενη από τον αθλητικό Τύπο της Αργεντινής - προεξάρχουσας της Ole - για την απόδοσή του στον τελικό του Copa America 2015 και την απώλεια του τροπαίου.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ξανά στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα ματς με τις αντίστοιχες των Βολιβίας (4 Σεπτεμβρίου) και Μεξικού (8 Σεπτεμβρίου). Αυτό δεν είναι είδηση.

Είδηση είναι ότι η κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάτα Μαρτίνο, έγινε 10 χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του "Pulga (ψύλλος)" με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, σε φιλικό κόντρα στην Ουγγαρία.

Κλήση Μέσι στην Αργεντινή δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο!

Αναλυτικά οι κλήσεις του Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο:

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτετν), Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες), Αγουστίν Μαρτσεσίν (Σάντος Λαγούνα)

Αμυντικοί: Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Φακούντο Ρονκάγλια (Τζένοα), Εζεκιέλ Γκαράι (Ζενίτ), Νικολάς Οταμέντι (Βαλένθια), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μίλτον Κάσκο (Νιούελς), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μαρτσελόνα), Εβέρ Μπανέγα (Σεβίλλη), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Χαβιέρ Παστόρε (Παρί Σεν-Ζερμέν), Έρικ Λαμέλα (Τότεναμ), Ρομπέρτο Περέιρα (Γιουβέντους), Φερνάντο Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν-Ζερμέν), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Κάρλος Τέβες (Μπόκα Τζούνιορς), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι) Εζεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ