ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Καρφιά" Μπάουσα για την τιμωρία του Μέσι

Argentina's coach Edgardo Bauza arrives for a 2018 World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's coach Edgardo Bauza arrives for a 2018 World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Αιχμές για την απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τον Λιονέλ Μέσι με τέσσερις αγωνιστικές, άφησε ο Εδγάρδο Μπάουσα στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Αργεντινής απ' τη Βολιβία (2-0).

Στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί απ' την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής, αλλά και στην τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών της FIFA στον Λιονέλ Μέσι, στάθηκε ο Εδγάρδο Μπάουσα, ύστερα απ' την ήττα της ομάδας του απ' τη Βολιβία (2-0).

Η νέα ήττα της "albiceleste" δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ενώ μερίδα αυτών αναφέρει ότι το μέλλον του 59χρονου προπονητή είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει, μιας και με δηλώσεις του τόνισε ότι θα παραμείνει στο "τιμόνι" και το επόμενο διάστημα.

"Έχω καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές και δεν ενοχλούμαι απ' τις φήμες. Ξέρω πως είναι η δουλειά του προπονητή κι ότι εξαρτάται απ' τα αποτελέσματα. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω μιλήσει με τους διοικούντες κι έχω την πλήρη στήριξή τους.

Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια, με πρώτο αυτό κόντρα στην Ουρουγουάη. Μπορούμε να προκριθούμε και στο τέλος θα φτάσουμε στον στόχο μας που είναι το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018".

Ακόμα, σχολίασε την απόφαση της FIFA να τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές τον Λιονέλ Μέσι. Άφησε αιχμές προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία κι αποκάλυψε ότι η Αργεντινή θα καταθέσει ένσταση για την εν λόγω απόφαση.

"Είναι περίεργο που η FIFA 'έτρεξε' τόσο γρήγορα το θέμα του Μέσι. Δεν υπήρξε χρόνος για εμάς, ώστε να αντιδράσουμε και να ασκήσουμε εγκαίρως την έφεση για να τον έχουμε μαζί μας. Εννοείται ότι θα ασκήσουμε έφεση".

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ