ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Καμπιάσο: "Θα δούμε σε μερικές εβδομάδες εάν συνεχίσω ή σταματήσω"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 36χρονος Αργεντινός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, υποστήριξε ότι σε μερικές εβδομάδες θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του, ενώ απέκλεισε την επιστροφή στην πατρίδα του.

Είναι ελεύθερος, καθώς ο Ολυμπιακός τον ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μετέθεσε την απόφαση για το μέλλον του (συνέχεια σε άλλη ομάδα ή απόσυρση από τη δράση) για τις επόμενες εβδομάδες, αφήνοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "La Nacion" να εννοηθεί ότι αυτή τη στιγμή κλίνει προς το πρώτο ενδεχόμενο.

Ο "Κούτσου", ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος αποκλείοντας ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αργεντινή κι ανάγοντας αυτή την απόφασή του στην... ευτυχία.

"Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Η μία είναι να συνεχίσεις να παίζεις, η άλλη να μη συνεχίσεις. Δεν υπάρχει αδιέξοδο, δεν πιστεύω σε αδιέξοδα. Σήμερα νιώθω ότι είμαι ποδοσφαιριστής, θα δούμε. Η σκέψη και η επιλογή είναι πιο περίπλοκες σε σχέση με ο,τι ήταν όταν ήμουν 18 ετών.

Έφυγα από την Ίντερ, έπαιξα σε δύο διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ελλάδα) κι αυτό σε βελτιώνει και σε προσαρμόζει. Η προσαρμογή είναι στρες τόσο προσωπικό, όσο και οικογενειακό. Θα δούμε σε μερικές εβδομάδες.

Η επιστροφή στην Αργεντινή μοιάζει περίπλοκη. Έχω φύγει πολλά χρόνια. Ως άνθρωπος δεν κάνω κάτι λιγότερο από το 100%, αλλά η προσαρμογή στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, στο ρόλο που θα έπρεπε να εκπληρώσω, θα απαιτούσε προσαρμογή στο 120%.

Το δέλεαρ είναι μεγάλο, αλλά αν μετρήσουμε πόσοι γύρισαν και πόσοι ήταν χαρούμενοι, το ποσοστό είναι μικρό. Δεν λέω να είναι χαρούμε επειδή κέρδισαν τίτλους όπως ο Μιλίτο ή ο Βερόν, εννοώ χαρούμενοι για την απόφασή του. Είναι λίγοι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ