ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η τετραμελής επιτροπή της Αργεντινής

Η τετραμελής επιτροπή της Αργεντινής

Δείτε πώς είναι διαμορφωμένη η αντίστοιχη επιτροπή που έχει επιβάλει η FIFA στην Ομοσπονδία της Αργεντινή, η οποία απαρτίζεται από τέσσερα άτομα. Ένα μοντέλο που είναι πιθανό να ακολουθηθεί και στην ΕΠΟ.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και αναφερόμενος στην επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ, δεν είχε πει από πόσα άτομα θα απαρτίζεται, τονίζοντας πως ο αριθμός δεν είναι κάτι που τον αγχώνει. Πάντως, ανέφερε το παράδειγμα της Αργεντινής, όπου έγινε κάτι σχετικό και εκεί τοποθετήθηκαν τέσσερα άτομα στην σχετική επιτροπή. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να πάει σε αυτό το μοντέλο η ΕΠΟ. Από ποια άτομα απαρτίζεται η αντίστοιχη επιτροπή της αργεντίνικης Ομοσπονδίας;

Πρώτα απ' όλα πρόεδρος είναι ο Αρμάντο Πέρες, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Μπελγράνο), ο οποίος κράτησε τη θέση του στον σύλλογό του και δεν έχει δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφιος για πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Αντιπρόεδρος είναι ο Χαβιέ Μεδίν, ο οποίος είναι υπεύθυνος στο νομικό τμήμα της Μπόκα Τζούνιορς, με ειδίκευση στις αθλητικές υποθέσεις, ενώ έχει πλούσια δραστηριότητα ως σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Γραμματέας της επιτροπή είναι η Καρολίνα Κριστινσιάνο, η οποία είναι νομική σύμβουλος του ομίλου Μασκάρντι και τέλος ταμίας είναι ο Πάμπλο Τοβιγίνο, ο οποίος αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού συμβουλίου της αργεντίνικης Ομοσπονδίας και θεωρείται μια από μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ