ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η συγκλονιστική ηγετική ομιλία 13χρονου γκολκίπερ στα αποδυτήρια

Η συγκλονιστική ηγετική ομιλία 13χρονου γκολκίπερ στα αποδυτήρια

Viral έχει γίνει στην Αργεντινή το video με την ηγετική ομιλία του 13χρονου γκολκίπερ της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας της Ακασούσο. Δείτε το πάθος της ομιλίας του πιτσιρικά απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του. (video)

Πριν από περίπου ένα χρόνο ήταν ο 10χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μαξιμιλιάνο Παριέντε, ο οποίος είχε συγκλονίσει με την ηγετική του ομιλία πριν από το ντέρμπι με τη Ροσάριο.

Μάλιστα, η Έρικα Πισούτο, η οποία ήταν πίσω από την κάμερα του video με την ηγετική ομιλία του μικρού της "λέπρα" εξήγησε στο Sport24.gr πως η λήψη αυθόρμητων στιγμών έγινε viral.

Ένα άλλο παρόμοιο video από τη "χώρα του τάνγκο" έρχεται να γίνει viral. Είναι ο 13χρονος τερματοφύλακας της Ακασούσο, Χοακίν Ραμοντίνο, ο οποίος εκφώνησε μια αντίστοιχη ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας του. Δείτε τι λέει ο μικρός και κυρίως το πάθος με το οποία τα λέει απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του στο παρακάτω video.

"Αδέλφια, δεν χωράμε στη φυσούνα γιατί δεν είμαστε 16, αλλά 45 (όλα τα μέλη της ομάδας). Γιατί είμαστε ενωμένοι, είμαστε μια ομάδα που έχει τεράστια αρ@$%, τεράστια καρδιά, με τρομερό παιχνίδι, γιατί εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον. Κοιτάξτε τα πρόσωπά σας. Παιδιά, φθάσαμε εδώ γιατί έχουμε τεράστια αρ@$%, γιατί εμπιστευόμαστε τον συμπαίκτη μας, γιατί έχουμε ομαδικό πνεύμα.

Λοιπόν, ας βγούμε κι ας το δείξουμε, ας δείξουμε γιατί είμαστε εδώ, γιατί είμαστε τόσοι πολλοί, γιατί είμαστε 45 κάθε φορά που παίρνουμε την μπάλα. Κάθε φορά που παίρνετε την μπάλα, σκέφτομαι τον συμπαίκτη μου. Αφήνω τη ζωή μου και μπαίνω στο γήπεδο να τα δώσω όλα. Και θυμηθείτε ότι είμαστε η Ακασούσο και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αυτό που είμαστε".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ