ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η στιγμή της επίθεσης στο "Μπομπονέρα"

Η στιγμή της επίθεσης στο "Μπομπονέρα"

Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο της στιγμής της επίθεσης οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς με σπρέι τοξικού αερίου, προς τους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ. (VIDEO)

Σε ρυθμούς superclasico κινείται όλη η Αργεντινή μία εβδομάδα μετά τα θλιβερά γεγονότα του "Μπομπονέρα" και την επίθεση με σπρέι τοξικού αερίου από οπαδούς της γηπεδούχου, Μπόκα Τζούνιορς, προς ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης, Ρίβερ Πλέιτ.

Μεσολαβούντων της επίσημης συγγνώμης της Μπόκα Τζούνιορς και της τιμωρίας των "σενέισες" με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Libertadores, κλείσιμο του "Μπομπονέρα" και πρόστιμο, τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Δράστης της επίθεσης, ο Αντιάν Ναπολιτάνο που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να ετοιμάζει το σπρέι, ενώ οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς ταυτόχρονα τον καλύπτουν, περικυκλώνοντάς τον σε σχήμα "U".

O Αντιάν Ναπολιτάνο, σκληροπυρηνικός οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς ή αλλιώς "αρτοποιός", όπως είναι το παρατσούκλι του, αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στη Δικαιοσύνη, μαζί μ' άλλα 10 άτομα που επίσης ταυτοποιήθηκαν.

Κατάθεση έδωσαν στην Αστυνομία του Μπουένος Άιρες κι οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ, Πόνσιο, Κρανεβίτερ, Φούνες Μόρι, Βανχιόνε Πίρι και Τσιαρίνι.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ