ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

H μοναξιά του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή

H μοναξιά του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή

Η Αργεντινή έχασε ακόμα ένα τρόπαιο με τον Λιονέλ Μέσι να μην είναι ο γνωστός μάγος του γηπέδου και την Αλμπισελέστε να ηττάται στα πέναλτι από την Χιλή, αφού ουδέποτε οι συμπαίκτες του Pulga εκμεταλλεύτηκαν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Οι επικριτές του Λιονέλ Μέσι ύστερα από κάθε ήττα της Αργεντινής του καταλογίζουν τις περισσότερες ευθύνες, καθώς πρόκειται για τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, τον άνθρωπο που κουβαλάει το Νο 10 και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά η αλήθεια δεν είναι πάντα τόσο απλή.

Η παρουσία του Pulga στον τελικό του Copa America δεν ήταν ανάλογη του ταλέντου και της ποιότητας του Αργεντινού, αλλά η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του καθώς οι συμπαίκτες του δεν κάνουν βασικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Οι αποστάσεις στην Αργεντινή είναι τεράστιες, τρίγωνα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, οι βοήθειες είναι σπάνιο φαινόμενο, ενώ οι πάσες που δέχεται είναι μέτριες έως κακές.

Όλα τα παραπάνω υπάρχουν σε βίντεο όπου φαίνονται όλα αυτά που δεν κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Αλμπισελέστε και τα πολλά τακτικά λάθη, με τον Μέσι να προσπαθεί να τα βάλει με όλους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς το άθλημα παραμένει ομαδικό όσο καλός κι αν είναι ο "Λέο". Επίσης το βίντεο δίνει και την απάντηση γιατί ο 28χρονος Αργεντινός δεν είναι ο ίδιος παίκτης με τη φανέλα της Εθνικής του, με αυτόν που βλέπουμε όταν φοράει τα μπλαουγκράνα.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ