ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Γκολάρα και "δολοφονικό" τάκλιν από τον Τέβες

Γκολάρα και "δολοφονικό" τάκλιν από τον Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπόκα με 3-1 επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Πρώτα με τα δύο πανέμορφα γκολ του και έπειτα με το εγκληματικό τάκλιν που έκανε πάνω στο πόδι αντιπάλου προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του (videos).

Το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αρχεντίνο Τζούνιορς ήταν άκρως παραγωγικό για τον Κάρλος Τέβες καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 45ο και στο 54ο λεπτό, με το πρώτο μάλιστα εκ των δύο τερμάτων να είναι άκρως εντυπωσιακό (άπιαστο σουτ εκτός περιοχής μετά από σόλο ενέργεια).

Δυστυχώς όμως για τον "Απάτσε" οι περισσότεροι δεν θα θυμούνται αυτό το παιχνίδι για τις εκπληκτικές τους εμπνεύσεις απέναντι στον αντίπαλο τέρμα αλλά για το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Εσεκιέλ Αμ, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.

Γκολάρα και "δολοφονικό" τάκλιν από τον Τέβες

Με το σκορ στο 2-1 για τη Μπόκα, ο Αργεντινός επιθετικός πήγε με δύναμη για να βρει τη μπάλα όμως αντί για αυτήν χτύπησε "άσχημα" στο πόδι τον Εσεκιέλ Αμ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του παίκτη της Αρχεντίνος και να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Γκολάρα και "δολοφονικό" τάκλιν από τον Τέβες

"Είμαι θυμωμένος επειδή πήγαινα για τη μπάλα, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να τον χτυπήσω. Από την επαφή που είχαμε κατάλαβα ότι είχα κάνει κάτι λάθος.

Γκολάρα και "δολοφονικό" τάκλιν από τον Τέβες

Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν, αυτή είναι η πρώτη μου φορά. Τώρα θα τον δω και θα απολογηθώ", δήλωσε ο πρώην άσος των Γιουβέντους, ο οποίος αν και είχε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή για το μαρκάρισμά του, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τέβες τραυματίζει σοβαρά τον Εσεκιέλ Αμ:

Τα δύο υπέροχα γκολ του Τέβες κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ