ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Φερνάντο Σαμπέδρι: Ο Αργεντινός "Βάρντι"

Φερνάντο Σαμπέδρι: Ο Αργεντινός "Βάρντι"

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Τουκουμάν, Φερνάντο Σαμπέδρι, είναι η αργεντίνικη έκδοση του Τζέιμι Βάρντι και οι οπαδοί της "δεκάνο" ζητούν από τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό, Χόρχε Σαμπαόλι, την κλήση του στην "αλμπισελέστε". (video)

Έφθασε στα 28 του έτη για να παίξει στην πρώτη εθνική κατηγορία της Αργεντινής (εάν εξαιρέσουμε τις... "σκόρπιες" τρεις συμμετοχές με την Ατλέτικο Ραφαέλα). Το βιογραφικό του ήταν γεμάτο από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών.

Με τις Ατλέτικο Ραφαέλα, Μπόκα Ουνίδος και Χουβεντούδ Ουνίδα στην Primera B Nacional, με τις Σπορτίβο Μπελγράνο, Κρουσέρο ντελ Νόρτε και Γκιγιέρμο Μπράουν στο Torneo Federal.

Ο Φερνάντο Σαμπέδρι από τότε που μπήκε σε ρυθμούς Primera είναι on fire και τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής τον συγκρίνουν με τον Τζέιμι Βάρντι που σπατάλησε τη... μισή ποδοσφαιρική του ζωή στις μικρότερες κατηγορίες, πριν απολαύσει τη δόξα της Premier League με τη φανέλα της Λέστερ.

Φερνάντο Σαμπέδρι: Ο Αργεντινός "Βάρντι"

Οπαδός της Ατλέτικο Τουκουμάν ζητά την κλήση του Σαμπέδρι στην "αλμπισελέστε"

Την τρέχουσα σεζόν είναι με δέκα γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, Ατλέτικο Τουκουμάν, και ο τέταρτος (μαζί με τους Σκόκο, Σαντ και Μπόου) της κατηγορίας. Πέρα από το πρωτάθλημα, έχει πετύχει άλλα πέντε γκολ στο Copa Libertadores.

Μάλιστα, οι οπαδοί της "δεκάνο" ζήτησαν με πανό από τον Χόρχε Σαμπαόλι (μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η πρόσληψή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός) να τον καλέσει στην "αλμπισελέστε". Δύσκολο η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα, αλλά ο Σαμπέδρι ζει το όνειρο του....

Photo credits: Atletico Tucuman twitter

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ