ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Επίθεση Μαραντόνα σε Ικάρντι, Βερόν και Σαμπαόλι

Argentina soccer legend Diego Armando Maradona waves a shirt during halftime of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Argentina soccer legend Diego Armando Maradona waves a shirt during halftime of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επιτέθηκε με δηλώσεις του εναντίον του Μάουρο Ικάρντι για την υπόθεση της εκρηκτικής Γουάντα Νάρα, ενώ άφησε υπόνοιες για την επιρροή του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην εθνική Αργεντινής.

"Απασφάλισε" ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με αφορμή τις κλήσεις του Μάουρο Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "αλμπισελέστε", Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία μίλησε στην εφημερίδα "Clarin" ανήμερα των γενεθλίων του την Τρίτη και επιτέθηκε στον τεχνικό της Αργεντινής, ο οποίος για τον αγώνα με το Εκουαδόρ, όπου η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, είχε καλέσει μέχρι και... μάγο.

"Ο Σαμπαόλι έφερε στο Εκουαδόρ έναν μάγο στο Εκουαδόρ, που είναι όσο κακό όσο το να καλείς έναν τραυματία Ικάρντι, όταν αφήνεις εκτός τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πάντοτε σκοράρει. Αυτός δεν έπαιξε, ναι, όμως ήταν εκεί".

Το πρόβλημα του Μαραντόνα με τον αρχηγό της Ίντερ έχει να κάνει με την περίφημη πλέον Γουάντα Νάρα, τη νυν σύζυγό του, με την οποία είχε παράνομη σχέση όσο εκείνη ήταν παντρεμμένη με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες, έχοντας κάνει και τρία παιδιά.

"Δεν μπορείς να αφήνεις τον Αγκουέρο έξω από τη λίστα και να καλείς αυτόν τον pata de lana (σ.σ. αυτός που κλέβει τη γυναίκα του φίλου του). Αυτόν με τη σύζυγο που θέλει να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου και να γίνει ατζέντης του. Αυτόν που παίζει μπάλα με τα παιδιά του Μάξι Λόπες".

Ο Μαραντόνα ήταν αμείλικτος και επιτέθηκε στο 30χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, που έχει αναλάβει ατζέντης του Ικάρντι και πιέζει τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς να κληθεί στην εθνική ομάδα, από την οποία μέχρι προ μηνών ουσιαστικά ήταν άτυπα αποκλεισμένος.

"Γνωρίζω καλά την ιστορία. Τηλεφώνησε στον Εντγκάρντο Μπάουσα τρεις φορές, τον άλλον (σ.σ. πιθανόν τον προκάτοχό του, Χεράρδο Μαρτίνο) τέσσερις. Οι προπονητές οι ίδιοι ή οι βοηθοί τους μου το είπαν αυτό. Και δεν ξέρω πόσες φορές η Γουάντα Νάρα κάλεσε τον Σαμπαόλι".

Τέλος, σχολιάζοντας τη διαδικασία κλήσεων στην εθνική ομάδα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, τον πρόεδρο της Εστουδιάντες, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε επιστρέψει στη δράση για έναν αγώνα, και με τον οποίο είχε έντονο διαπληκτισμό τον περσινό Οκτώβριο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

"Είναι βρώμικο, διότι υπάρχει ακόμα ένας 'παίκτης, πρόεδρος και επιχειρηματίας' ονόματι Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο οποίος έκανε τις πρώτες κλήσεις για λογαριασμό του Σαμπαόλι".

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ