ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Επιστρέφει στην Νιούελς ο Σκόκο

Telam-Rosario.-Escenas por la 4ta; fecha de primera division, 2013, jugado en el coloso del parque Marcelo Bielsa; Newells Old Boys vs Belgrano.-Nacho Scocco festeja el gol.- foto :Jose Granata/Telam/cf
Σκόκο TELAM-ROSARIO.-ESCENAS POR LA 4TA; FECHA DE PRIMERA DIVISION, 2013, JUGADO EN EL COLOSO DEL PARQUE MARCELO BIELSA; NEWELLS OLD BOYS VS BELGRANO.-NACHO SCOCCO FESTEJA EL GOL.- FOTO :JOSE GRANATA/TELAM/CF

Σάντερλαντ και Νιούελς ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την επιστροφή του Σκόκο στην Αργεντινή. Μέχρι την Κυριακή οι ανακοινώσεις.

Το πέρασμα του Νάτσο Σκόκο από την Πρέμιερ Λιγκ δεν ήταν επιτυχημένο. Ο 29άχρονος μεσοεπιθετικός έψαχνε τρόπο για να αποχωρήσει από την Αγγλία και τη λύση έδωσε η αγαπημένη του Νιούελς.

Οι "λεπροί" όπως ανακοίνωσαν τα βρήκαν σε όλα σε προφορικό επίπεδο με την Σάντερλαντ και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του μέχρι την Κυριακή.

Αυτό θα είναι πενταετίες, ενώ η μεταγραφή θα κοστίσει πάνω από 3.5 εκ. ευρώ στην Νιούελς. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σκόκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Old Boys και δεν αποκλείεται να την κλείσει εκεί.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ