ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Επέστρεψε στη Ρίβερ ο Αϊμάρ

Επέστρεψε στη Ρίβερ ο Αϊμάρ

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την επιστροφή του Πάμπλο Αϊμάρ στην ομάδα που λάτρεψε και από την οποία λατρεύτηκε, από το 1996 μέχρι το 2001. (VIDEO)

Μπορεί η Ρίβερ Πλέιτ να παίζει τα ρέστα της για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και το Copa Sudamericana, αλλά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν υλοποιείται από τώρα, με τη μεγάλη επιστροφή του Πάμπλο Αϊμάρ να φαντάζει πλέον γεγονός.

"Ο Αϊμάρ προπονείται και τον περιμένουμε , αλλά σίγουρα θα είναι στην προετοιμασία της Ρίβερ και θα παίξει στο Libertadores. Εξαρτάται από αυτόν.", δήλωσε ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο.

Ο Πάμπλο Αϊμάρ, από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές από την κερκίδα της Ρίβερ Πλέιτ, φόρεσε τη φανέλα των "μιγιονάριος" από το 1996 έως το 2001, πετυχαίνοντας 21 τέρματα σε 82 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Βαλένθια. Μετά από πέντε χρόνια με τη φανέλα των "νυχτερίδων" και δύο με αυτή της Σαραγόσα, μετακόμισε στην άλλη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, για λογαριασμό της Μπενφίκα.

Από το 2008 έως το 2013 πέτυχε 12 τέρματα σε 107 συμμετοχές, ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Μαλαισίας με τη φανέλα της Τζοχόρ Νταρούλ.

ο 35άχρονος, πλέον, Πάμπλο Αϊμάρ βρέθηκε και πέρυσι το καλοκαίρι κοντά στην επιστροφή του στη Ρίβερ, αλλά χωρίς αίσια κατάληξη. Τώρα, ο άλλοτε συμπαίκτης του στους "μιγιονάριος" και νυν τεχνικός της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, επέμεινε για την προσθήκη του και πλέον το "Monumental" αναμένεται να χορέψει πάλι στους ρυθμούς του.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ