ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Έκοψαν τα πόδια του Μέσι και της Αργεντινής"

Argentinas Lionel Messi  leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο γραμματέας των εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Χόρχε Μιαδόσκι, υποστήριξε ότι η ομοσπονδία θα ασκήσει έφεση εναντίον της απόφασης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "έκοψαν τα πόδια του Μέσι και της Αργεντινής".

Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του απέναντι στο βοηθό κατά την αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής και Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και όλη η "αλμπισελέστε" οικογένεια είναι σοκαρισμένη από την ανακοίνωση της απόφασης και το timing αυτής (έξι ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Βολιβία).

Ο γραμματέας των εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Χόρχε Μιαδόσκι, υποστήριξε ότι με αυτή την απόφαση η FIFA "έκοψε τα πόδια του Μέσι και της Αργεντινής" και προανήγγειλε άσκηση έφεσης για τη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

"Μας προκαλεί έκπληξη η απόφαση που ελήφθη. Έχουμε πολύ θυμό για τον τρόπο που ανακοινώθηκε η τιμωρία, λίγες ώρες πριν παίξουμε. Θα ασκήσουμε έφεση ενάντια στην τιμωρία της FIFA. Ο Μέσι έχει δεχθεί ένα "χτύπημα" και είναι λυπημένος, όπως είμαστε όλοι εδώ. Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Έκοψαν τα πόδια του Μέσι και της εθνικής Αργεντινής", υποστήριξε ο Χόρχε Μιαδόσκι.

Η απώλεια του Μέσι απ' τις επικείμενους κρίσιμους αγώνες της "αλμπισελέστε" είναι πιθανό να κοστίσει στην ομάδα του Εντγκάρδο Μπάουσα, καθώς χάνει τον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή της στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής. Ο Αργεντινός θα είναι και πάλι διαθέσιμος στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο το Εκουαδόρ.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ